بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

ركوردشكنی كشور دوست و برادر در ارائه دختر شایسته!

ركوردشكنی كشور دوست و برادر در ارائه دختر شایسته!


ادامه راه سبز (ارس): ونزوئلا با وجود داشتن ادعای پایبندی به ارزش‌های سوسیالیستی، به دلیل شكاف طبقاتی، قطب تربیت دختران شایسته جهان تبدیل شده و در این عرصه ركوردشكن شده است.




به گزارش سرویس بین‌الملل آینده به نقل از تایمز، ویلایی با نام "بانوی ونزوئلا" به یك معبد زیبای تبدیل شده و در آنجا 20 دختر، 6 ماه فرساینده را با رژیم‌های غذایی و بررسی دقیق وزن خود و تمرین‌های شخصی و كلاس‌های نحوه راه رفتن و درس رقص و شیوه سخنوری سپری می‌كنند.

درون دیوارها و سقف‌های آینه‌ای این ویلا در فینال مسابقات كشوری در برابر عكس اوسمل سوسا رئیس سازمان دختر شایسته ونزوئلا كه خود را متخصص ظاهر زنان می‌داند، ایستاده‌اند.

دخترها در بدو ورود مورد معاینه آقای سوسا و تیمش قرار می‌گیرند و لیستی از معایب آن‌ها اغلب با كمك جراحان زیبایی كه حرفه آن‌ها یكی از مهمترین تخصص‌ها در این كشور است، تهیه می‌شود.

منتقدان كارخانه تولید زیبایی ونزوئلا معتقدند این كارخانه فراتر از رسیدن به مرزهای زیبایی فعالیت می‌كند، اما آقای سوسا از موضع خود برای بدون نقص كردن ظاهر زنان به شدت دفاع می‌كند.

وی تأكید دارد: در هر صورت زمان زیادی برای انجام جراحی‌های عمده وجود ندارد، اگرچه برندگان سابق این مسابقات تقریبا همه جراحی‌های زیبایی از بینی تا لیپوساكشن را داشته‌اند.

تایمز ادامه می‌دهد: ونزوئلا كشوری است كه به رغم ادعای پایبندی به ارزشهای سوسیالیستی اما ماتریالیسم در این كشور حاكم است و جراحی پلاستیك و مراجعه به یك جراح زیبایی با هزینه‌ای كم، یك هدیه رایج رسیدن به سن 18 سالگی است.

ماریانجلا بونانی 21 ساله با 1 متر و 78 سانتیمتر قد تأیید می‌كند كه تمایل برای رسیدن به ظاهر مورد نظر آقای سوسا، نقش زیاد و انگیزه زیادی را برای پیروزی ایجاد می‌كند.

پنجشنبه همین هفته 20 دختر منتخب این كشور در استادیوم پولیدرو روی صحنه می‌روند تا دختر شایسته امسال ونزوئلا انتخاب شود.

ونزوئلا با معرفی 3 بار پیاپی دختر شایسته جهان تقریبا شهرت خود را به عنوان موطن دختران شایسته دنیا اثبات كرده است.

برای بسیاری از دختران ونزوئلایی این مسابقه زیبایی، سكویی برای تبدیل شدن به یك ستاره با حضور در برنامه‌های مختلف تلویزیونی است.

با وجود آن كه بسیاری معتقدند این افراد مورد سوءاستفاده عوامل سودجو هستند، این دخترها عقیده ندارند كه مورد استثمار قرار می‌گیرند و بونانی می‌گوید: این رویای من است. خداوند به دلیلی من را در این راه گذاشته است و باید از آن نهایت استفاده را ببرم!

0 نظرات :: ركوردشكنی كشور دوست و برادر در ارائه دختر شایسته!

آخرين اخبار ارس