بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

گزارش تکمیلی مراسم همایش سبزترین فصل سال در دانشگاه تهران

گزارش تکمیلی مراسم همایش سبزترین فصل سال در دانشگاه تهران

. ادامه راه سبز«ارس»: "رنگ سبز ما را تمسخر می‌کنند اما باید بدانند که هاله نور آنها توهم است و رنگ سبز ما عین توسل است.«با شال سبز دست در دامن اهل بیت داریم .ما متوسل به اهل بیت هستیم و امیدوار به سنت الهی، هم غزه و هم لبنان را قبول داریم و جانمان را فدای ایران می‌کنیم اما بر کسانیکه شعار نه غزه نه لبنان سر می دهند خرده نمی گیریم چرا که این شعار ماحصل رفتار کسانی است که عزت مردم خودشان را نادیده می‌گیرند و عزت دیگران را بر سرشان می‌کوبند."

مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با عنوان«؛سبز ترین فصل سال»، در تالار چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «پارلمان‌نیوز»، یک ساعت پیش از شروع این مراسم تمامی سالن توسط دانشجویان پر شده و جمع زیادی از دانشجویان مشتاق برای حضور در مراسم بزرگداشت 16 آذر پشت درهای سالن ماندند.

در این مراسم که اکثر دانشجویان با نماد سبز رنگ و تصاویر بنیانگذار انقلاب اسلامی حضور یافته بودند علیه اقدامات اخیر صدا و سیما در پخش تصویر توهین به تمثال امام (ره) شعار سر داده شد و دانشجویان این اقدام رسانه ملی را مشکوک و برای تخریب چهره جنبش سبز عنوان کردند.



گرچه به گفته سخنگوی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به دلیل تنگ‌نظری‌های صورت گرفته سیدمحمد خاتمی و میر حسین موسوی نتوانستند در جمع دانشجویان حاضر شوند امام پیام ویدیویی رییس جمهور سابق کشورمان و صحبت‌های نخست وزیر محبوب امام در مورد دانشجویان در سالن نمایش داده شد.

در تمام طول مراسم دانشجویان با شعار درود بر موسوی سلام بر خاتمی،موسوی زنده باد کروبی پاینده باد،الله اکبر،خمینی کجایی موسوی تنها شده،مرگ بر دیکتاتور ،سهرابیم ندائیم ما همه یک صدائیم ،یا حسین میر حسین ،حمایت خود از جنبش سبز را اعلام کرده و به محکومیت حوادث رخ داده در روز 16 آذر و ورود غیر قانونی برخی افراد به دانشگاه پرداختند و حوادث رخ داده را نتیجه ضعف مدیریتی فرهاد رهبر رییس دانشگاه تهران دانستند.

دانشجویان با شعار رییس بی کفایت استعفا استعفا خواستار کنار رفتن فرهاد رهبر شدند.در این مراسم همچنین دانشجویان با شعار ننگ ما ننگ ما صدا و سیمای ما اعتراض شدید خود به اقدام شائبه انگیز صدا و سیما در تلاش برای نسبت دادن توهین به تمثال امام را محکوم کرده و بارها شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی سردادند.

در این مراسم همچنین یاد شهیدان حوادث پس از انتخابات و زندانیان سیاسی که بعد از انتخابات 22 خرداد بازداشت شده‌اند گرامی داشته شد و دانشجویان به احترام آنها یک دقیقه سکوت کردند.

ظفرقندی: آقایان این روش‌های پوسیده دیگر جواب نمی‌دهد



دکتر محمد رضا ظفرقندی رییس سابق دانشگاه تهران و عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران بعنوان اولین سخنران در جمع دانشجویان با قرائت آیه‌ای از قرآن مجید گفت:«کف‌های روی آب رفتنی هستند و آنچه ماندنی است حقیقتی است که برای مردم نافع و مفید است.»

وی خطاب به خبرنگاران حاضر در سالن گفت:«کسانیکه خبر این مراسم را منعکس می‌کنند کامل اخبار را منتشر کنند تا افراد بیرون مخاطبین خود را بشناسند و بدانند افرادی را که راهی کردند تا 16 آذر این جوانان را که از بهترین جوانان هستند با باتوم ضرب و شتم کنند دیگر راهی نکنند.»

وی با بیان اینکه تجربه 33 سال برگزاری روزدانشجو در دانشگاه را دارم اما امسال مجبورم نکاتی را بگویم که مشخص شود ما سبز سبزیم و ریشه داریم گفت:«امسال در روز دانشجو دو مساله اتفاق افتاد اول اینکه افرادی را از خارج دانشگاه با اتوبوس وارد دانشگاه کردند و کارت‌هایی هم به دستشان دادند والبته پذیرایی هم شدند(خنده دانشجویان)»

ظفرقندی ادامه داد:«دلیلی نداشت که این افراد در روز 16 آذر برای ارعاب و ضرب و شتم دانشجویان که از بهترین جوانان این کشور هستند به دانشگاه بیایند، به این آقایان می‌گویم با تجربه 33 ساله‌ای که دارم این برخوردها با دانشگاه جواب نمی‌دهد.این روش‌های پوسیده پاسخ نمی‌دهد.»

رییس سابق دانشگاه تهران تاکید کرد:«همانطور که در قرآن گفته شده کف‌های روی آب رفتنی هستند،چیزی که محتوا نداشته باشد هرچند ظاهر حجیمی داشته باشد اما محتوا ندارد.این همه نیرو به دانشگاه آوردید اما این‌ها اصالت نداشته و نیروی دانشگاه نیستند.قطعا این روشها از بین رفتنی است و ماندگار نیست.»

وی ادامه داد:«بعنوان فرد کوچکی از دانشگاه به مسئولین عرض می‌کنم روشهای حجیم‌سازی و نیرو سازی و تکثیر در دانشگاه مفید نیست و گرایش به افراطی‌گری را تشدید می‌کند ضمن آنکه این‌ها روش امام (ره) هم نبوده است.»

ظفرقندی با بیان اینکه از توهین به عکس امام و نشان دادن آن توسط رسانه ملی که برنامه طراحی شده‌ای بوده، متعجب هستم گفت:«این روش‌ها و اینکه این تصاویر را منعکس کنند تا مردم را علیه دانشگاه تهییج کنند روشهای شناخته شده‌ای است که پاسخ نمی‌دهد.»



در این هنگام دانشجویان با شعار ننگ ما ننگ ما صدا و سیمای ما سخنان ظفرقندی را تایید کردند.

وی ادامه داد:«دانشگاه و دانشجو اهل توهین نیست. نه تنها عکس امام که عکس هیچ کسی را پاره نمی‌کند.»

وی تاکید کرد:«ما منطق داریم.دانشجو اهل منطق است و کسی که اهل منطق باشد تصویر پاره نمی‌کند.این کار کسانی است که اهل غوغاسالاری و شلوغ کردن هستند و اکسیژن حیات‌شان در بحران است.»

این استاد دانشگاه با بیان اینکه ما چند سوال داریم که خوب است به آن پاسخ دهند گفت:«پاره کردن عکس امام کار شنیعی است و هیچ کس از آن دفاع نمی‌کند اما به نظر ما پا روی حرف ایشان گذاشتن بسیار بدتر از پاره کردن عکس امام است.»

ظفرقندی تصریح کرد:«سئوال این است که چقدر امام تاکید کرد نهادهای نظامی و ارگان‌های نظامی در امور سیاسی دخالت نکنند.آیا امروز اکثر امور سیاسی و اقتصادی کشور اینگونه نشده است؟»

وی ادامه داد:«چقدر امام در سالهای آخر حیاتشان در بیانیه‌ها خطاب به روحانیون راجع به متحجران مقدس‌نما هشدار داده و خون دل خوردند.آیا امروز همه یاران صدیق امام پاکسازی و کنار گذاشته نشده‌اند؟»

وی گفت:«چقدر امام در باره خرافه‌گرایی ،لاف زدن و ارتباطات بیهوده با امام زمان صحبت کردند،چقدر راجع به تهمت زدن دروغ گفتن و رعایت اخلاق تذکر دادند.»

ظفرقندی گفت:«مگر امام تاکید نکردند حتی مجرمی که به اعدام محکوم است را حق سیلی زدن ندارید.امروز افرادی که در زندان‌ها هستند از دانشجویان همکاران وافراد مخلصی هستند که سالها برای انقلاب زحمت کشیده‌اند.»

وی افزود:«رفتاری که با اساتید شما آقایان داوود سلیمانی،محسن میردامادی،امین‌زاده،عبدالله رمضانزاده و سایرین می‌شود که هر کدام بیش از 100 روز در انفرادی بوده‌اند به چه جرمی است؟»

وی با بیان اینکه راه امام را مکلوب کرده‌اند گفت:«بنده بیماری دارم به اسم بهزاد نبوی(در این هنگام دانشجویان به شدت او را تشویق کردند)، آقای نبوی قبل از این حوادث سه بار مورد عمل جراحی قلب قرار گرفته است.با سنی نزدیک به 70 سال اکنون در زندان به سر می‌برد.»

این استاد دانشگاه با اشاره به روند زندان رفتن نبوی و انتقال او به بیمارستان به دلیل بیماری و جراحی او در دوران بازداشت گفت:«همه پزشکان بیمارستان گفتند نبوی تحمل زندان را ندارد و برای او نگران کننده است اما حرف پزشکان را شائبه‌انگیز خواندند و خواستند پزشکی قانونی نظر دهد.»



وی تاکید کرد:«پس از معاینه تیم پزشی پزشک قانونی آنها هم صحبت ما را تایید کرده و گفتند شرای زندان را ندارد اما باز هم او را به زندان منتقل کرده‌اند.»

ظفرقندی گفت:«آیا این راه امام است این روشها قانونی است؟ گفته شده برخی از این آقایون یک سیلی هم در انقلاب نخورده‌اند.آیا آقای نبوی سالها در زندان نبوده ؟مهدی کروبی شکنجه نشده است؟»

استاد دانشگاه تهران ادامه داد:«من این مسایل را ملاک نمی‌دانم اما بسیاری از آقایان که امروز در مسند کار هستند نه تنها در انقلاب سیلی نخوردند بلکه در زمان جنگ هم یک قدم برنداشتند.»

وی تاکید کرد:«در روز 16 آذر تا خیابان امیر آباد و ولیعصر را هم نیرو گذاشته بودند.صحنه هایی دیدیم که در 33 سال گذشته ندیده بودیم.»

ظفرقندی گفت:«روشهای 6 ماه گذشته شما جواب نداده است بعنوان یک کارشناس اعلام می‌کنم 1- همه زندانیان سیاسی را آزاد کنید، 2- مجوز یک راهپیمایی را برای حمایت همه کسانی که به امام اعتقاد دارند بدهید.»

رئیس اسبق دانشگاه تهران خاطر نشان کرد:«مگر شما نمی گوئید که حامیان جنبش سز تعداد اندکی هستند یک مجوز بدهید تا مسایل روشن شود.»

وی در پایان سخنرانی خود گفت:«سبز سبزیم و ریشه داریم و بر راه امام استوار هستیم.»

كولایی:عناصری تلاش می‌كنند تا با ایجاد بحران مانع رسیدن جامعه به خواسته‌هایش شوند

در ادامه این جلسه الهه كولایی نیز طی سخنانی ضمن گرامی داشت شهدای دانشجو و همه کسانی که جان خود را در راه حقیقت و عدالت نثار کرده‌اند گفت:«دانشگاه قلب تپنده جامعه است كه معنی رشد بالندگی را می‌توان در آن دید و آن را در مسیر اعتلای جامعه پیش برد.»

وی افزود:«جایگاه دانشگاه و دانشجو در برآورده كردن این مطالبات است، زیرا برگزیده‌ترین جوانان ایران را در دانشگاه‌ها می‌بنیم كه وظیفه توسعه را برعهده گرفته‌اند.»

به گزارش پارلمان‌نیوز، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با اشاره به اینكه در جهان همه در صدد رسیدن به منافع خود عمل می‌كنند، تصریح كرد:«این دانشگاه است كه می‌تواند جمهوری اسلامی را كمك كند تا به اهداف در تحقق سندی كه می‌خواهد ما را به كشور اول منطقه تبدیل كند برسد و باید سوال كرد كه چه كسانی نمی‌خواهند به این اهداف برسیم و ایران در جایگاه شایسته قرار گیرد،جواب این سوالات را در 100 سال اخیر دیده‌ایم.»

كولایی با بیان اینكه آرامش، عقلانیت، صبر و بردباری می‌تواند زمینه رسیدن به خواسته‌ها را فراهم كند، گفت:«عناصری تلاش می‌كنند تا با ایجاد بحران و غوغا مانع شنیدن کلام حق و رسیدن جامعه به خواسته‌هایش شوند، اما دانشگاهیان هدف رسیدن به توسعه ملی و اعتلای ایرانیان را دنبال می‌كنند.»



این استاد دانشگاه تاکید کرد:«ساحت دانشگاه و دانشجو از تعرض به افکار و اندیشه و تصویر امام که بنیانگذار یک حرکت عظیم در سطح منطقه و برای همه مردم آرادی خواه و استقلال طلب بوده منزه است.»

وی تصریح كرد:«راه رسیدن به خواسته‌های مردم بازی خوردن در مقابل كسانی كه به فكر منافع ملت ایران نیستند نمی‌باشد.»

کولایی گفت:«بدون تردید ما دانشگاهی ها با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی که منجر به از دست رفتن فرصت ها و امیتازاتی که مردم ما شایستگی آنرا دارند شده بیش از پیش نگران کشور هستیم.»

وی یاد همه همکاران و چهره های سیاسی در بند را گرامی داشت و تاکید کرد:«خواستار بازگشت همه کسانی هستیم که برای فکر و اندیشه در پشت میله‌های زندان هستند و خواهان بازگشت آنها به دانشگاه هستیم.»

در ادامه این نشست نجفقلی حبیبی ضمن گرامیداشت 16 آذر گفت:«روز دانشجو سمبل مبارزات دانشجویی هم در بعد استعمارستیزی و هم در بعد استبدادستیزی است. این دو بعد همچنان پرشور و پرنشاط در دانشگاه وجود دارد.»

حبیبی:حمایت از امام زنده نگه داشتن فرمان‌ها و دستورات ایشان است

به گزارش پارلمان‌نیوز، این فعال سیاسی ادامه داد:«روزی كه حادثه 16 آذر رخ داد برای مبارزه با سلطه آمریكا و غرب بود كه سلطه استعمار آنها با یك استبداد داخلی شكل می‌گیرد، ما همچنان باید این روز را گرامی بداریم تا نشاط و شور دانشجویی همچنان پابرجا بماند.»

وی با اشاره به اظهارات برخی جریان‌های سیاسی مبنی بر اینكه چرا جنبش سبز شعار مرگ بر روسیه سر می‌دهد،گفت:«حقیقت امر این است كه ملت ما از همان روز اول مساله آمریكا برایش مشخص است بنابراین در حال حاضر آنچه فراموش شده است، شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی است.»




این استاد دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود با بیان اینكه 24 آذر سالروز فرمان 8 ماده‌ای امام در رابطه با حقوق شهروندی نزدیک است گفت:«حمایت از امام به چه چیزی است؟ امروز حمایت از امام زنده نگه داشتن فرمان‌ها و دستورات ایشان است كه برای نجات ما آمده بود.»

عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان فرمان 8 ماده‌ای امام، گفت:«ایشان رسیدگی به صلاحیت قضات و دادگاه‌ها و دادسراها را تاكید كرده بود،چراكه اگر این‌ها صالح نباشند چه فسادهایی به راه خواهد افتاد.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به بند 5 و 6 فرمان 8 ماده‌ای خاطرنشان كرد:«در آن روزها كه مساله خانه تیمی وجود داشت امام فرمود اگر حتی با حكم شرعی و قانونی به خانه یا محل كار شخصی رفتید اگر در آنجا مساله خلاف شرع مشاهده كردید حق شكایت، گزارش و یا برداشتن آن را ندارید و چنانچه با وسایل لهو و لعب مواجه شدید حق افشای آن را در نزد دیگری ندارید چون اشاعه فحشا از گناهان كبیره است.»

حبیبی گفت:«ما نمی‌دانیم درباره داستان دعای کمیل چه بگوییم؟»



وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به جریان‌های سیاسی كه می‌گویند چرا پاره كردن عكس امام را محكوم نمی‌كنید، اظهار داشت:«غیر از اینكه مساله از دیدگاه ما مشكوك به نظر می‌رسد اجازه حضور و تجمع مردمی كه در خطاب شما قرار دارند را بدهید تا شور و شوق این ملت را به امام مشاهده كنید این توقع بسیار سختی نیست ،زیرا با اجازه دادن به راهپیمایی، ما شكایت و اعتراض خود را نسبت به پاره كردن عكس امام اعلام خواهیم كرد.»

حبیبی به 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره كرد و گفت:«مساله مهم این است كه امام بزرگوار زحمت بسیاری كشید تا امام میان این دو جریان را سامان بخشد.»

وی تاكید كرد:«به مراجع و علما عرض می‌كنیم این اتفاقاتی كه رخ می‌دهد اگر از حد بگذرد وحدت دانشگاه و حوزه آسیب خواهد دید و آنگاه متوجه خواهیم شد كه این مساله چقدر برای نظام و انقلاب ما ضرر دارد.»

این استاد دانشگاه ادامه داد:«این بدبینی‌ها اگر ادامه یابد برای نظام اسلامی و وحدت حوزه و دانشگاه بسیار خطرناك است و امیدواریم مراجع عظام و حوزه‌ها به این موضوع یك نگاه جدی و كارآمدتر كنند. »

عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها،خاطرنشان كرد:«در آستانه محرم حسینی(ع) قرار داریم ان‌شاءالله حركت امام حسین(ع) كه برای آزادی و مبارزه با اختناق قیام كرد و جان عزیز خود را فدا می‌كند ما امیدواریم افرادی كه نام حسین را زمزمه می‌كنند برای آزادی‌ای كه حسین برای آن جان داد و اسلامی كه برای آن قیام كرد توجه كنند.»

رهامی:بعد از 10 سال مقامات قضایی بگویند در آن زمان چه كسانی به كوی دانشگاه حمله كردند؟

محسن رهامی یکی دیگر از سخنران این مراسم گفت:«55 سال پیش 3 دانشجوی دانشكده فنی دانشگاه تهران به خاك و خون كشیده شدند تا اعتراض دانشجویان دانشگاه را به حضور نیكسون كه برای حمایت از دولت كودتا و شعبان بی‌مخ‌ها به كشور وارد شده بود، اعلام كنند.»

به گزارش پارلمان‌نیوز، عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینكه 55 سال از آن روز گذشته و هر ساله نسبت به سال‌های گذشته جنبش دانشجویی ادامه یافته و بلندتر و بلندتر از گذشته شده است، گفت:«نمی‌دانم چرا برخی از این مطلب نمی‌توانند درس بگیرند؟»



وی ادامه داد:«اگر قرار بود فشار ،تهدید و زندانی کردن اساتید و دانشجویان جواب دهد و مردم از خواسته های خود دست بردارند باید شهادت آن سه دانشجو در 55 سال پیش درس عبرت شده بود.و دانشگاه خاموش شده بود.»

وی که وکلالت داوود سلیمانی عضو جبهه مشارکت و از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات را برعهده دارد گفت:«چند روز پیش که برای پیگیری پرونده ایشان به دادستانی رفته بودم به آقایان گفتم فکر می‌کنید اگر رمضانزاده و سلیمانی و بقیه در زندان بمانند مردم ساکت می‌شوند و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است؟»

این استاد دانشگاه ادامه داد:«متاسفانه ملتی كه چند هزار سال تمدن توام با علم، قدرت و سلطه را داشته‌اند گرفتار مسوولین كم‌حوصله شده كه در بسیاری از مسائل با بینشی كوتاه مسائل را می‌بینند. »

رهامی با بیان اینكه در شرایط بسیار بدی حضور داریم، اظهار داشت:«برای عبور از این مرحله باید با تدبیر و عقلانیت مرحله را طی كنیم.»

وی به حادثه كوی دانشگاه در سال 78 اشاره كرد و گفت:«بعد از روی دادن این حادثه در همین مسجد دانشگاه تهران جمع شده و نسبت به اتفاقات رخ داده اعتراض كردیم و بعد در چارچوب مسیر قانون آن را پیگیری كردیم.»

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت:«در آن زمان از نماینده رهبری در دانشگاه خواستیم كه خدمت مقام معظم رهبری رسیده و موضوع را به ایشان بگوییم و گفتیم به خوابگاه دانشجویان حمله شده و اموال آنها به غارت رفته است، ایشان گفتند خود موضوع را پیگیری كرده و اجازه دخالت به دیگران از خارج دانشگاه را ندهید.»

وی ادامه داد:«آن زمان آیت‌الله شاهرودی تازه به ریاست قوه قضائیه منصوب شده بود نزد وی رفتیم و گفتیم دانشگاه هتك حیثیت شده و افرادی كه به این مكان وارد شده‌اند باید تعقیب و مجازات شوند.»

وی تاکید کرد:« دانشگاه تهران مادر همه دانشگاه‌ها است هتک حیثیت دانشگاه تهران هتک حیثیت همه دانشگاهها است.»

وی ادامه داد:«در طول پیگیری پرونده کوی دانشگاه بیش از 400 دانشجو که اکثرا شهرستانی بودند و در خوابگاه مورد حمله قرار گرفته بودند به من مراجعه کردند.»

وکیل حادثه کوی دانشگاه ادامه داد:«اینها که ما را به قانون دعوت می کنند پاسخ دهند چه کسی باید به عمل به قانون دعوت شود؟چه کسی قانون را می‌شکند؟چه کسانی قانون را در این کشور زیر پا گذاشتند؟»

رهامی در ادامه توضیح پرونده کوی گفت:«فردی که قبلا با جریانات مخالف دانشجویان بود به خانم عبادی مراجعه کرده و اعترافاتی انجام داده بود.ایشان صحبت‌های او را به من دادند که به شورای عالی امنیت ملی ارسال کردیم تا آقای خاتمی در جریان قرار گیرند.پس از مدت‌ها پیگیری ما در پرونده کوی روزی گفتند:یک روحانی و یک خانم را گرفتند که نوار می‌ساختند(خنده دانشجویان).»

وی ادامه داد:«حتی حاضر نشدند تفاوت سنی من با خانم عبادی را در نظر بگیرند، زمانیکه من دانشجوی حقوق بودم خانم عبادی قاضی بودند.در روزنامه‌هایشان تیتر زدند همکاری رهامی و شیرین.»

رهامی با بیان اینکه هتک حرمت روحانیت این است گفت:«چگونه قبل از اینکه جرم محمد علی ابطحی اثبات و حکمی صادر شود او را خلع لباس کرده و به دادگاه می‌آوردند و از تلویزیون پخش می‌کنند؟مگر خلع لباس زوحانی جرم نیست؟شما که هنوز جرمی ثابت نکرده‌اید؟»



وی ادامه داد:«برخوردشان با بنده هم به این صورت بود لباس از تن ما در آوردند و 25 روز تمام مرا بازجویی می کردند که درباره این گزارش و اعترافات به آقای خاتمی چه گزارش داده‌ای؟بین تو خاتمی در شب جلسه چه گذشت؟»

رهامی با اشاره به حوادث كوی دانشگاه در سال 78، تصریح كرد:«بعد از 10 سال مقامات قضایی بگویند در آن زمان چه كسانی به كوی دانشگاه حمله كردند؟»

استاد دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود تاكید كرد:«به سر بریده و تن پاره‌پاره امام حسین(ع) قسم، كه ما نمی‌خواهیم مویی از سر این نظام كم شود و این شما هستید كه كارهای خلاف می‌كنید. »

وی با اشاره به حضور تعدادی از افراد غیردانشجو در دانشگاه تهران گفت:«آیا فقط مسجد دانشگاه تهران محل برگزاری جشن عید غدیر است؟ اگر هدف برگزاری چنین جشنی است پس به همه مردم تهران بگویید تا بیایند و فقط به درون مسجد بروید؛ جلوی دانشكده فنی چكار می‌كنید؟»

رهامی ادامه داد:«حضور عده‌ای افراد كه پرچم ایران را بر روی چوب‌های بلندی نصب كرده‌اند معنای خاصی را دارد.»

وی با تاكید بر اینكه ما كشور بی‌ریشه‌ای نیستیم و سابقه طولانی تاریخی داریم، خطاب به مسوولان گفت:«چرا باید چنین ملتی را اینچنین تحقیر كنیم؟ برخی در سخنرانی‌های خود می‌گفتند آیا حالا كه عكس امام پاره شده دیگر موسوی می‌تواند ادعا كند كه نخست‌وزیر امام است، در حالی كه این دو مساله ارتباطی به هم ندارند و اگر كسی به امام توهین كرده باید شناسایی شود.یعنی اکنون دیگر موسوی نخست وزیر امام نیست؟»

این وكیل دادگستری تصریح كرد:«آیا گناه انتشار این تصویر بدتر از انجام خود آن نیست؟ برخی می‌خواهند خواسته‌های مردم را ملكوك كنند.»

رهامی گفت:«مسوولین کشور کمی هم به حرف ما توجه کنند و احتمال دهند ما هم کمی دلسوز باشیم.به هر حال این احتمال هم عقلانی است.»

وی تاكید كرد:«با تمام انتقاداتی كه به قانون اساسی دارم این قانون هنوز گنجایش تعقیب خواسته‌های مردم را دارد و در عین حال قانون اساسی وحی منزل نیست.»



این استاد دانشگاه با بیان اینكه خواسته‌هایمان را باید در چارچوب قانون پیگیری كنیم و آستانه تحمل خود را بالا ببریم تا موفق شویم، توصیه كرد:«باید ارتباط دانشجویان با روحانیت حفظ شود زیرا اگر اینگونه نباشد بدنه دانشجویی صدمه می‌بیند و باید در عین شور جوانی از تجربه اساتید استفاده شود.»

رهامی در پایان با تاكید بر استفاده از ماه محرم گفت:«می‌توانیم از این زمان برای بیان خواسته‌های عقلانی خود در راستای نهضت سیدالشهدا كه بزرگترین خواسته آن آزادی است حركت كرد و نیز حواسمان باشد كه دانشگاه در عین پیگیری خواسته‌ها به آشوب كشیده نشود، زیرا شاید برخی بخواهند كلاس‌ها تعطیل شود و این خانه را بر روی ما ببندند.»

0 نظرات :: گزارش تکمیلی مراسم همایش سبزترین فصل سال در دانشگاه تهران

آخرين اخبار ارس