بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا

ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا!

ادامه راه سبز«ارس»: براساس گزارش امسال «سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی»، نمره جمهوری اسلامی ایران ازنظر «شاخص ارزیابی فساد دولتی» ۱.۸ اعلام شد.

این سازمان که به عنوان سازمان «ائتلاف جهانی علیه فساد» مطرح است و رتبه کشورهای جهان را در شاخص مفاسد مالی و اقتصادی مطرح می‌کند، این گزارش را براساس یک پژوهش آماری سال ۲۰۰۹ درمیان ۱۸۰ کشور جهان اعلام کرده است.

سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی، نمره فساد مالی دولتی را در كشورها از یک تا ده مشخص می كند كه نمره ۱۰ نشان‌دهنده كم‌ترین فساد و نمره سه و پایین‌تر از آن نشان‌دهنده بیشترین فساد است.

براساس گزارش این سازمان، نمره ایران ۱.۸ گزارش شده است که نشان‌دهنده بیشترین میزان فساد در بخش‌های دولتی کشور است.

دراین گزارش سه مورد مطالعه پژوهشی برای تعیین شاخص ارزیابی فساد دولتی ایران انجام شده است.

براساس این گزارش «محدوده اطمینان» برای اعلام شاخص ارزیابی فساد بخش دولتی ایران ۱.۷ تا ۱.۹ عنوان شده است.

تقلب، دروغ‌گویی، تحریف حقایق، جعل، کم‌کاری، فریب کاری، پرونده‌سازی، رشوه، بدرفتاری و الگوهای نادرست مدیریتی به عنوان نمونه‌های فساد دولتی مطرح هستند.

گزارش امسال سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی چندماه پس از انتخابات جنجالی اخیر ایران اعلام شده است که معترضان از تقلب گسترده و «مهندسی آرا» در آن سخن گفتند.

تعاریف

طبق تعاریف این سازمان، شاخص ارزیابی فساد دولتی رتبه و نمره کشور موردنظر را نشان می‌دهد. تعداد پژوهش‌های انجام شده در تعیین این نمره و «محدوده‌ اطمینان» این نمره‌ بندی هم برای کشورها درنظر گرفته شده است.

محدوده‌ اطمینان نشان‌دهنده میزان اطمینان نسبت به شاخص ارزیابی فساد دولتی است و به خواننده اعلام می‌‌کند که با درنظر گرفتن «ضریب خطا» می‌توان ۹۰ درصد اطمینان داشت که نمره واقعی هر کشور در این محدوده قرار دارد.

رتبه‌ها نشان می‌دهد که یک کشور با سایر کشورها براساس شاخص ارزیابی فساد دولتی، مقایسه شده است.

براساس گزارش امسال سازمان شفاف‌سازی بین‌المللی، رتبه ایران ۱۶۸ اعلام شده است.

براساس این گزارش، زلاند نو، دانمارک، سنگاپور، سوئد، سوئیس، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، ایسلند، نروژ، هنگ کنگ، لوگزامبورگ، آلمان و ایرلند نمره‌های هشت تا ۹.۴ دارند که از فساد پایین دولتی در این کشورها حکایت دارد.

عراق، چاد، افغانستان، میانمار، سودان، سومالی، ازبکستان و ترکمنستان هم نمره‌ای پایین‌تر از دو دارند که نشان‌دهنده فساد دولتی گسترده در این کشورها است.

بر اساس گزارش سال ۲۰۰۸ سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی، ایران در شاخص ارزیابی فساد دولتی رتبه ۱۴۱ و نمره ۲.۳ را كسب كرد.

با مقایسه گزارش سال ۲۰۰۸ و امسال سازمان شفاف‌سازی بین‌المللی، میزان تقریبی فساد دولتی در ایران به بیشترین حد تعیین شده نزدیک می‌شود.

0 نظرات :: ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا

آخرين اخبار ارس