بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم: در راهپیمایی ۲۲ بهمن از حقوق ملت دفاع می‌کنیم

بيانيه مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم:
در راهپیمایی ۲۲ بهمن از حقوق ملت دفاع می‌کنیم



. ادامه راه سبز«ارس»: مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم بعنوان یک تشکل اصلاح طلب با صدور بیانیه ای از مردم دعوت کرد در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کنند تا اصول اولیه ای که براساس آن انقلاب 57 شکل گرفت از دست نرود.

متن کامل این بیانیه که در اختیار ندای سبز آزادی قرار گرفته است به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم

بهمن 57 ، برای ملت خداجوی ایران ، فجر آرمان و حماسه است.آرمانی بزرگ که با حماسه ای عظیم تحقق یافت. مردم ایران سالهای متمادی آزادی اندیشه و ایمان و عدالت اجتماعی برگرفته از اندیشه و آرمانهای قرآن و اهل بیت عصمت علیهم السلام را می خواستند و لذا همه به حمایت از فقهیی عدالت خواه و مجتهد ی آزادی اندیش و مجاهدی نستوه و عارفی وارسته به عنوان امام خویش راه افتادند و با فداکاری و ایثار، شهادت طلبی را در عمل ثابت کردند و برای رسیدن به آزادی و حقوق اساسی و سربلندی خویش هزینه های سنگینی پرداختتند از این روست که ملت مسلمان ایران دهه فجر هر سال را به یاد و پاسداشت نعمت انقلاب اسلامی، قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی برآمده از آن گرامی می دارند.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ضمن تبریک سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر 88 به عموم هموطنان عزیز، با توجه به پیشامدها و ناگواری های اخیر، وظیفه شرعی و ملی خود می داند که نکاتی چند را متذکر شود:

1- هیچکس نمی تواند انکار کند که همه سرمایه انقلاب اسلامی رضایتمندی،امید و اعتماد مردم است و همین امر علت حدوث و عامل دوام "جمهوری اسلامی" است. و در بیانات و نوشته های رهبر کبیر انقلاب بارها بر آن تاکید شده است. متأسفانه مشاهده می شود خدشه بر اعتماد عمومی به رویه رایج بدل شده و کابوس نا امیدی، قدرت ملی و اعتبار بین المللی کشور را تحت تأثیر خود قرار داده است. افراط گرایان قانون گریز که باورشان اينست «هرکه باِ من نيست دشمن من است» بقای چند روزه خود را بر اعتبار و مشروعیت "جمهوری اسلامی" ترجیح می دهند و هرروز بر طبل خشونت و التهاب میکوبند و با افزودن مدام بر آمار زندانیان و متهمان ، بخش بزرگی از جامعه و خانواده ها را در نا امنی و اضطراب بی پایان قرار می دهند. طبیعی است که هر نظامی روزی ممکن است دچار عارضه افراط گرایی شود اما تداوم این وضع و عدم اقدام به چاره اندیشی مؤثر نیز دور از سیره خردمندان است. انتظار می رود که ایام مبارک دهه فجرفرصتی برای عفو و و رحمت و آزادی زندانیان و رفع پیگرد از بیگناهان باشد نه مجالی برای ارعاب و چنگ و دندان نشان دادن به ملت و در بند کردن افراد جدید و اعدامهای سوال برانگیز که پیام های ناخوشانیدی در داخل و خارج برای چهره نظام و اسلام در پی خواهد داشت .

2- از جمله آرمان های انقلاب اسلامی که در قانون اساسی آن تبلور یافته است آزادی اجتماعات مسالمت آمیز و حق شرعی و قانونی اعتراض و طرح مطالبات عمومی بر اساس اصل 27 قانون اساسی است. روشن است که به هر دلیل روند انتخابات 22/خرداد/88 ریاست جمهوری، بخش بزرگی از ملت را به تردید و شبهه انداخته است. اما به جای تشویق و توسعه مسیر های مسالمت آمیز مطالبه حقوق ملت و شفاف سازی عمومی، نابخردانه خشونت و بی اعتمادی را گستراندند و بدین وسیله بخش مهمی از قانون اساسی و حق مسلم شرعی و قانونی مردم را که میراث بنیان گذار جمهوری اسلامی و نتیجه رنج و خون هزاران شهید و مصدوم است، به محاق راندند. درد آورتر اینکه در این روزهای آن همه خطابه های رحمت امیز و بیانات معنوی و تاکیدات امام راحل (قده) برحقوق ملت و ارزش آنان و حرمت مال و جان و آبروی مردمان نادیده گرفته می شود و رسانه ملی به تکرار مواردی معدود از بیانات آن رهبر عزیز که در شرایط جنگ داخلی و ترور و تلاش برای از هم گسیختن کشور و نظام بر حسب ضرورت صادر شده است، بی توجه به زمینه و سیاق صدور این سخنان بلکه با مقدمات و مقارنات تغییر دهنده معنا و مراد گوینده اقدام و چهره نورانی مردمی ترین رهبر تاریخ این ملک و ملت را دیگر گون جلوه می دهد

3- عدالت اجتماعی و رفاه همگانی از مهم ترین اصول و اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است؛ تجربه سه دهه گذشته نشان می دهد که سیاست اقتصادی دولت های گذشته، به رغم برخی ناکار آمدی ها ، از ثبات نسبی و شیب آرامی برخوردار بوده است.لکن امروز شاهد شیب تند گرانی و بیکاری از یک سوی و تزریق التهاب اقتصادی از سوی نهاد های رسمی دولت از سوی دیگر هستیم. بیم آن می رود که با اطلاع رسانی متناقض، سیاستگزاری های فاقد پشتوانه نظری و اجماع نسبی بین اهالی اقتصاد، ساختار شکنی اقتصادی گسترده جامعه را بیش از پیش در اضطراب اندازد.این کدام خردورزی است که قبل از آن که التهاب های سیاسی و بین المللی را کاهش دهند با تکیه نا بهنگام بر آن چه که خود "جراحی بزرگ اقتصاد" می نامند، فضای عمومی را بیش از پیش غبار آلود می کنند و به نام کمک به فرودستان،که حق آنان است،راهی را می گشایند که بیم آن است سر انجامش نه علاج فقر بلکه رواج پدیده ای باشد که باید آن را "انبوه فقیران بیکار و بدهکار" نامید.

4- شایسته نیست که ایام الله دهه فجر و دیگر مناسبت های دینی- سیاسی را صرفاً بر بزرگداشت های صوری و توأم با نمایش های غرض آلود جناحی فرو کاهند. بلکه این ایام فرصتی است تا علل پیروزی انقلاب اسلامی و تحولات و افت و خیز های تأمل بر انگیز آن به جد مورد باز اندیشی و ارزیابی های مکرر قرار گیرد. 22 خرداد 88 و تحولات سیاسی و اجتماعی و حتی پس لرزه های اعتقادی گسترده آن نشان می دهد که هر پدیده و نعمتی نیاز به باز فهمی و سنجش سلامت دارد و در غیر این صورت ، ممکن است همگان مشمول این خطاب الهی شویم که "ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ لَمْ يَكُ مُغَيِّرًا نِعْمَةً أَنْعَمَهَا عَلَى قَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَأَنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ".

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ، ضمن دعوت به حضور گسترده مردمی در راهپیمایی 22 بهمن و تأکید بر اجرای بی تنازل تمام اصول و بخش های قانون اساسی،که البته مسئولیت آن بر عهده حکومت است، امید آن دارد که مراجع عظام، نخبگان و دلسوزان، مسئولیت تاریخی خود را در راستای کنترل خشونت، افراط گرایی، و تفسیر های یک جانبه وسلیقه ای از قانون اساسی و آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (قده) ایفاء کنند و راضی نباشند که گروهی اندک و خود سر با استفاده ابزاری از دین و نهاد های دینی، اعتبار هزار و چهارصد ساله تشیع را فدای اغراض دنیایی خود کنند.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم

0 نظرات :: مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم: در راهپیمایی ۲۲ بهمن از حقوق ملت دفاع می‌کنیم

آخرين اخبار ارس