بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

حسين نورانی نژاد با گذراندن یکسال دوران محكوميت خود از اسارت آزاد شد + عكس

نورانی نژاد پس از گذراندن دوران يكساله محكوميت خود، از اسارت آزاد شد

. ادامه راه سبز(ارس): حسین نورانی نژاد پس از گذراندن یک سال محکومیت از زندان اوین آزاد شد. این فعال سیاسی و عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی ۲۶ شهریور ماه سال ۸۸ بازداشت و در دادگاه تجدید نظر به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال زندان محکوم شد. اینک او پس از گذراندن كامل دوران محکومیت خود از اسارت كودتاچيان آزاد شده است.

رئیس کمیته اطلاع رسانی جبهه مشارکت ایران اسلامی، به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق تبلیغ علیه نظام”و “اجتماع و تبانی به قصد برهم‌زدن نظم عمومی” در منزل یکی از نزدیکان‌اش بازداشت شد. در جریان رسیدگی به پرونده، نورانی نژاد طی دو جلسه دادگاه در شعبه‌ی ۲۸ دادگاه انقلاب قاضی او را به ۳ سال زندان محکوم کرد که در دادگاه تجدید نظر میزان محکومیت او از سه سال به یک سال کاهش یافت.

بر اساس قوانین، حسین نورانی‏‏نژادپس از گذراندن نیمی از حبسش می توانست با استفاده از آزادی مشروط از زندان آزاد شود اما بازجوهای وزارت اطلاعات مانع آزادی مشروط او شدند. همچنین در جریان بد رفتاری مأموران بند ٣۵٠ زندان اوین و مأموران سالن ملاقات با زندانیان و خانواده‌های آنان که باعث اعتراض شدید زندانیان این بند شده به همراه ۱۵ زندانی سیاسی دیگر به سلول‌های انفرادی زندان اوین منتقل شد. نورانی نژاد به همراه ١۵ زندانی دیگر در اعتراض به این مسأله دست به اعتصاب غذا زد.






0 نظرات :: حسين نورانی نژاد با گذراندن یکسال دوران محكوميت خود از اسارت آزاد شد + عكس

آخرين اخبار ارس