بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0ffice.arasdotnet.tk يا http://bekhon.sabzonline.tk

ايران در آزادي مطبوعات، رده 175 انتهايي را از بين 178 كشور به خود اختصاص داد!

ايران در آزادي مطبوعات، رده 175 انتهايي را از بين 178 كشور به خود اختصاص داد!

. ادامه راه سبز(ارس): بر اساس گزارش سال ۲۰۱۰ سازمان گزارشگران بدون مرز ايران از لحاظ میزان آزادی مطبوعات درميان كشورهاي جهان با سه پله سقوط نسبت به سال ۲۰۰۹، مقام ۱۷۵ این جدول را به خود اختصاص داده است.

در این رده‌بندی، ایران در میان ۱۷۸ کشور، در مقام ۱۷۵ و پیش از ترکمنستان، کره شمالی و اریتره قرار دارد.این در حالی است که در رده‌بندی سال ۲۰۰۹ ، ایران در میان ۱۷۵ کشور، در مقام ۱۷۲ قرار داشت. ایران در سال ۲۰۰۴ در میان ۱۶۷ کشور مقام ۱۵۸ را دارا بود و این در حالی است که جایگاه ایران در این جدول در سال ۲۰۰۵، به مقام ۱۶۴ در میان ۱۶۷ کشور تنزل پیدا کرد.

در این جدول که کشور فنلاند صدرنشین آن است، چهار کشور نهایی این فهرست، همانند سال گذشته به ترتیب ایران، کره شمالی، ترکمنستان و اریتره هستند که با توجه به مقیاس‌های اندازه‌گیری این سازمان تمامی آنها نسبت به سال گذشته وضعیت‌شان رو به وخامت گذاشته است.

بر اساس گزارش‌های سالانه این سازمان، وضعیت آزادی مطبوعات در ایران از سال ۲۰۰۲ تاکنون همواره تنزل پیدا کرده است. این تنزل در سال ۲۰۰۵، به طرز قابل توجهی مشهود است. در رده‌بندی‌های سالانه این سازمان، ایران تنها یک بار در سال ۲۰۰۲ در میان کشورهایی قرار داشت که دارای مشکلات قابل توجهی در زمینه آزادی مطبوعات بودند. از آن پس تاکنون ایران همواره در رده انتهایی این جدول قرار دارد و جزء کشورهایی است که در زمینه آزادی مطبوعات دارای «وضعیت بسیار حاد» هستند.

0 نظرات :: ايران در آزادي مطبوعات، رده 175 انتهايي را از بين 178 كشور به خود اختصاص داد!

آخرين اخبار ارس